logo w-style

“In de jaren dat ik het genoegen heb gehad om met Wendy samen te werken, heb ik Wendy leren kennen als een gedreven, professioneel en creatief grafisch vormgever. Ze luistert altijd goed naar de vraag van de klant en komt dan snel met één of meerdere goede voorstellen. Daarbij is het ook vanwege haar vriendelijkheid een plezier om met Wendy samen te werken.”

Edo Kronenburg
Koninklijke Jongeneel

“Wauw… vanmiddag hebben we de proefdruk gezien van het nieuwe spel. Prachtig weer. We zijn er stil van. Aan het genieten vooral. We houden het nog even voor onszelf dan maar… samen met Wendy natuurlijk. Zij heeft met zoveel aandacht aan de vormgeving gewerkt dat dit compliment toch ECHT voor haar is; Ik vind dat je aandacht hebt voor wat jij aan het doen bent”

Daphne Hoogendoorn en Manon Ende
Complimentenspel

“Wendy is erg meedenkend, creatief en neemt echt de tijd voor je! Dit vond ik erg fijn omdat ik opzoek was naar iemand die mijn website kon maken, visite-/ afsprakenkaartjes kon ontwerpen en uiteraard mijn logo voor mijn salon kon bedenken. Ik had een paar ideetjes opgeschreven en daar is Wendy volledig haar gang mee gegaan. Het is nu al even geleden dat ze dit heeft ontworpen maar toch blijft ze erg leuk meedenken hoe ik dingen ook anders kan aanpakken. Zeker een aanrader & nogmaals heel erg bedankt!”

Melissa van Dijk
Beauty Salon Mooi

“Creatief, meedenkend, flexibel en snel. We zijn erg blij met de keuze voor W-Style en onze nieuwe huisstijl. Bedankt Wendy!”

Marcia Plomp
Plomp Funderingstechnieken

“Hey Wendy, Echt super bedankt voor het maken van mijn mooie site, ben er echt onwijs blij mee! Ik zag er zo tegenop maar dankzij jou kundigheid en goede communicatie verliep het heel vlot! Je hebt mijn bedrijf weer een professionelere uitstraling gegevens, thanks!”

Susan Sturkenboom
Bij Susan Beauty- en Afslanksalon

“Wendy is een ster in het op juiste wijze beeld geven van een bedoeling/gevoel.”

Danielle Tusveld
Dalmar Body and Mind